Region

Svet

Ava Karabatić postala folk pevačica: Jako sam uzbuđena i srećna zbog Ljubavnice (Video)

Upečatljiva hrvatska starleta Ava Karabatić ponosna je što je snimila duetsku pesmu sa folkerkom Marinom Godanj, za koju je gotovo sigurna da će vrlo brzo postati hit.

Ava Karabatić postala folk pevačica: Jako sam uzbuđena i srećna zbog Ljubavnice (Video)Ava Karabatić se još uvek nada: Željkov i moj put će se ponovo ukrstiti, ja to osećam! (Foto)
Pesma kojoj Ava pridaje punu pažnju ovih dana nosi naziv "Ljubavnica", a ona nam kaže da je jako uzbuđena i srećna što ju je snimila. Iako ovih dana uči za ispite i ima manjih zdravstvenih problema te često posećuje lekara, Ava se ne predaje.

"Još se uvek nadam nekom princu da mi dođe na crnom vrancu", iskrena je kao i uvek 25-godišnja Ava kojoj je nova pesma očito legla pa ju je olako snimila iz prve.

Ava Karabatić snimila dva dueta, ozbiljno se posvetila muzičkoj karijeri (Video)
Osim dueta sa Marinom, bivša finalistkinja VIP Velikog Brata najavila je i saradnju sa pulskim bendom "Ulični parlament", sa kojim je takođe snimila pesmu. Hoće li se Ava definitivno posvetiti muzici i kameru zameniti mikrofonom ili je ovo samo izlet u muzičke vode, ostaje da vidimo.Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>