Svet

Region

U planu treći nastavak filma Seks i grad?!

Jedna od najpopularnijih serija svih vremena, "Seks i grad", nije se baš proslavila u svojoj filmskoj adaptaciji, te su dva nastavka neslavno prošla kod publike. Uprkos tome, najavljena je mogućnost snimanja i trećeg dela.

U planu treći nastavak filma Seks i grad?!



Drugi nastavak filma "Seks i grad" pobrao je mahom negativne kritike, te se publika složila da spada u jedan od najgorih filmova svih vremena. Takvo mišljenje dolazilo je i od onih zakletih fanova serije, kojima se nimalo nije dopalo kako se njihova omiljena televizijska četvorka snašla na filmskom platnu.

Uprkos tome, postoji mogućnost snimanja i trećeg dela, te je Sara Džesika Parker, iliti Keri Bredšo, potvrdila da bi se rado prihvatila tog poduhvata.

"Mislim da imamo da ispričamo još jedno poglavlje kako bi se priča zaokružila, ali odluka o eventualnom snimanju trećeg nastavka bi trebalo da bude donesena što pre", izjavila je Sara Džesika Parker. Ovakav stav podržala je i Kristin Dejvis, odnosno Šarlot, koja je potvrdila da njih četiri već uveliko pričaju o tome.

Jedina koja za sada ne odobrava ovakav poduhvat je Sintija Nikson, iliti Miranda, po mišljenju mnogih svakako najrazboritija u čuvenoj četvorki.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>