Region

Svet

Đole Đogani izveo suprugu Vesnu i ćerkicu Lauru iz porodilišta (Video)

Đole Đogani danas je iz porodilišta izveo svoju suprugu Vesnu i ćerkicu Lauru koja je na svet došla pre četiri dana. Raspoložena mama i ponosni tata nisu krili svoju sreću, te su je podelili i sa novinarima, i pritom potpuno zakrčili saobraćaj.

Đole Đogani izveo suprugu Vesnu i ćerkicu Lauru iz porodilišta (Video)



Vesna Đogani se porodila! Na svet stigla ćerkica Laura!
Đole Đogani i sin Adrian danas su iz porodilišta izveli Vesnu i malu Lauru! Vesna, koja se porodila pre 4 dana, prosto je blistala od sreće i zadovoljstva, dok je tata Đole ponosito u rukama držao nosiljku sa ćerkicom Laurom.

Srećni roditelji su se malo iznenadili kada su videli mnogobrojne okupljene novinare, ali su se brzo pribrali, pa svoju radost podelili i sa njima. "Sve je prošlo u najboljem redu, i beba i ja smo odlično! Sve je ok, presrećna sam", rekla je Vesna, a onda u šali dodala: "Eto, štiklirali smo i to! Idemo dalje!"

Đole nije uspevao da se obuzda u svojoj pregolemoj sreći, te je čak malo i razmaknuo prekrivač u nosiljci kako bi novinarima pokazao "svoju diku i ponos". Na konstataciju da već ima crnu kosicu, te da liči na Đoleta, Vesna je šaljivo odgovorila: "Eh, to je samo prvih pet dana... posle će da liči na mene!"



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>