Region

Svet

Divna Karleuša: Jelena Golubović laže za godine! Ima mnogo više, ali se dobro drži!

Divna Karleuša je na Farmi 5 ostala upamćena po čestim svađama sa Jelenom Golubović, te i sama, po završetku rijalitija, kaže da je rediteljka jedina osoba s kojom neće imati nikakav odnos.

Divna Karleuša: Jelena Golubović laže za godine! Ima mnogo više, ali se dobro drži!



Učesnica pete sezone rijalitija Farma, Divna Karleuša, gostovala je u emisiji "Narod pita", te se između ostalog dotakla i pobednice Jelene Golubović, sa kojom na imanju u Lisoviću nikako nije uspevala da pronađe zajednički jezik.

Ona je sada, na pitanje voditelja, kazala da Golubovićevu ipak neće tužiti, uprkos mnogobrojnim napadima rediteljke na nju i na njenu ćerku Jelenu Karleušu. "Šta vredi da je tužim... ona samo pokaže jedan papir i slobodna je", rekla je Divna kroz šalu, aludirajući na to što se većina farmera usaglasaila da je Jelena Golubović mentalni bolesnik.

Takođe, Karleuša je rekla i da Jelena Golunobić laže koliko ima godina. "Srela sam jednu njenu školski drugaricu... ima mnogo više godina, no što tvrdi... ali, dobro se drži", zaključila je Divna.

Ona je kazala da na ostale farmere nema zamerke. "Sve su to divni ljudi, sa 99% njih sam u dobrim odnosima, izljubimo se kad god se vidimo", kazala je i dodala da je najbliskija ipak bila sa Suzanom Perović i Sarom Trajanović.

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>