Region

Svet

Severina ušla u studio: Dobro jutro, snimam novi album!

Severina Vučković i pored drame kroz koju na sudu prolazi zbog borbe sa Milanom Popovićem oko starateljstva nad zajedničkim sinom, ne zaboravlja na svoju karijeru, te kako se pohvalila - snima novi album.

Severina ušla u studio: Dobro jutro, snimam novi album!



Severina dobila odštetu za golišave slike: Postala vlasnica imena i žiga Index.hr?!
Hrvatska pevačica Severina Vučković počela je sa snimanjem novog albuma. Naime, ona je čvrsto rešila da je muke na privatnom planu ne ometu u karijeri, te uprkos sudskim borbama koje vodi sa ocem svog deteta, srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem, ona se marljivo bacila na posao.

Naime, popularna Seve pohvalila se na društvenim mrežama fotografijom koja je prikazuje u punom radnom elementu: u muzičkom studiju, sa slušalicama na ušima i mikrofonom ispred sebe.

"Dobro jutro ekipa, počeli smo sa snimanjem novog albuma", napisala je Seve kao komentar uz fotografiju.

Inače, poslednji, i jedanaesti po redu album, "Dobrodošao u klub", Severina je izdala krajem 2012. godine, i istim postigla enorman uspeh. Upravo tim albumom prekinula je pauzu od čak četiri i po godine, koliko je prošlo od njenog 10. albuma "Zdravo, Marijo". Pevačica je očito rešila da ovog puta ne prođe previše vremena između dva albuma, ili je prosto odlučila da poslom skrene misli sa privatnih problema.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>