Svet

Region

Serija Sila: Fatalni Boran beži od ljubavi, ne želi vezivanje ni brak (Foto)

Mehmet Akif Alakurt, glavni junak serije "Sila" koja ga je ulogom Boran-age iz manekenskih voda vinula u zvezde, u privatnom je životu, kaže, jedno veliko dete i još uvek se ne želi ozbiljno vezati za nekoga niti ući u bračnu zajednicu.

Serija Sila: Fatalni Boran beži od ljubavi, ne želi vezivanje ni brak (Foto)



Nakon što je jedan od najpoželjnijih Turčina 2006. godine zaprosio svoju devojku, lepu Lejlu Bašak koja u hit seriji Sila glumi njegovu prvu ženu Jezdu, ljubav je čini se bila neraskidiva. Ipak, ispostavilo se da im nije bilo suđeno. Dve godine od veridbe usledio je njihov raskid i dok su se svi nadali venčanju, Lejla i Mehmet krenuli su svako svojim putem.

Serija Sila: Boran-aga u privatnom životu - detinjstvo slično scenariju iz serije? (Foto)
34-godišnji Mehmet je potom upoznao koleginicu Selin Demiratar sa kojom je radio na seriji "Adanali". Ponovo je izgledalo kao da fatalni glumac i model želi napokon da se skrasi, ali i to su bile krive pretpostavke. Vezu je naglo prekinuo, a razlog ni danas nije poznat. O svom privatnom životu malo govori, a trenutno ga povezuju sa Togče koja je javnosti malo poznata.



Serija Sila: Uprkos sličnostima, zaljubljeni Sila i Boran-aga privatno se ne podnose
Boran-aga za sebe priznaje da je veliko dete i da još uvek voli crtane filmove, a najdraži su mu "Simpsonovi" i "Sunđer Bob". Osim što od malih nogu sanja da bude pilot, voli motore i borilačke veštine pa je u detinjstvu bio nemiran i zaradio nekoliko velikih ožiljaka, čini se da proslavljeni glumac koji je zaludeo žensku populaciju u čitavom regionu nije spreman za brak pa ni ozbiljnu vezu, jer uživa u životu kakav vodi. To potvrđuju i njegovi poznanici, koji takođe kažu da mu novac nikada nije bio važan te da se u životu vodi stvarima koje nemaju materijalnu vrednost.



Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>