Region

Svet

Ivan Marinković: Jelena Jovanović je jedina osoba koja sa mnom ne razgovara posle Farme

Ivan Marinković, superfinalista Farme 5, gostovao je u emisiji Narod pita, gde je sumirao svoje utiske po završetku rijalitija, te otkrio s kojim farmerom nije ostao u dobrim odnosima.

Ivan Marinković: Jelena Jovanović je jedina osoba koja sa mnom ne razgovara posle Farme



Farma 5: Ivan Marinković i Suzana Perović snimaju duet - Kad mogu svi, možemo i mi!
Na kritiku jedne gledateljke da je "izdao" Jelenu Jovanović, Marinković je kazao da to što je dotična devojka Edina Škorića, kojeg je poznavao i pre rijalitija Farma, ne znači da treba da se složi sa njenim stavovima.

"Edina znam od ranije. Mislim da se on zbog svoje emotivne veze sa Jelenom Jovanović prilično promenio. Odnosno, spustio se na njene godine", rekao je Ivan, aludirajući na to što je pevačica od bivšeg odbojkaša mlađa 15 godina.

On je takođe još jednom potvrdio da je sumnjao u ljubav Jelene i Edina, odnosno pre svega u emocije pevačice prema škoriću.

Ivan Marinković: Čitao sam Gocine izjave, nije u redu to što je rekla!
"Jelena Jovanović je jedina osoba koja sa mnom ne razgovara posle Farme", kazao je Ivan, i objasnio da po završetku rijalitija i nisu imali mnogo prilika za susret i razgovor. "Sreli smo se u Jutarnjem programu na TV Pink, gde smo zajedno gostovali. Ona me je samo pogledala i napravila neku čudnu facu", zaključio je Marinković.

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>