Region

Svet

Seka Aleksić tradicionalno ukrasila svoj dom: Božić je moj omiljeni praznik (Foto+Video)

Seka Aleksić poznata je kao veliki vernik, a jedan od najvećih pravoslavnih praznika Božić proslavila je u svom domu, kao jedan od najvažnijih dana u godini. I sama pevačica kaže da joj je to jedan od omiljenih praznika i da uživa u svakom trenutku.

Seka Aleksić tradicionalno ukrasila svoj dom: Božić je moj omiljeni praznik (Foto+Video)



Seka Aleksić ima fanove koji znaju kako da iskažu ljubav: Pogledajte na šta su sve spremni! (Foto)
"Današnji praznik je jedan od mojih omiljenih, uvek sam srećna i vesela i drago mi je što dolaze naši prijatelji. Trudim se da to ispratimo tradicionalno koliko možemo, i moj suprug Veljko i ja", kaže Seka Aleksić koja se i sama potrudila oko dekoracije praznične trpeze.



Seksi Seka Aleksić u novogodišnjem editorijalu (Foto)
Ono što zna o veri i tradiciji mahom je naučila od porodice, a i danas se priseća kako je kao mala odlazila kod očeve rodbine u Loznicu, gde su obeležavali Božić i Uskrs: "Od detinjstva sam sve to ponela, ali priznajem, odkako sam porasla, mnogo sam se više prepustila, više pazim i na običaje i više se trudim da budem kod kuće kada su ovakvi praznici u pitanju", kaže Seka i dodaje da nikada ne radi na Božić ili Uskrs.

Pred doček Nove godine Seka Aleksić je dekorisala ceo svoj dom u skladu sa predstojećim przanicima, a već tada je pokazala sa koliko ljubavi i ukusa to radi, pa se i sada pripremila za goste i gozbu koja ih očekuje.



Već se pokazala kao velika domaćica, pa su i gosti zasigurno bili zadovoljni trpezom koja ih je dočekala, a za sam kraj, Seka je sa ekipom "Ekskluziva" govorila o svojim fanovima koji je toliko vole da često u njoj nalaze inspiraciju za svoje tetovaže.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>