Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović na svežem planinskom vazduhu šetaju na Kopaoniku (Foto)

Željko Joksimović je sa suprugom Jovanom dočekao Božić na Kopaoniku. Njih dvoje tradicionalno provode najradosniji praznik na srpskoj lepotici, a ove godine svež vazduh pogotovo prija Jovani, koja je u petom mesecu trudnoće.

Željko i Jovana Joksimović na svežem planinskom vazduhu šetaju na Kopaoniku (Foto)Željko i Jovana Joksimović uživaju u zimskim radostima na Kopaoniku (Foto)
Zbog toga njih dvoje koriste vreme da što više budu napolju, ali kako Jovana ne sme da skija, a i poslednjih dana nema previše snega, uživaju u dugim šetnjama.Da joj godi trudnoća, jasno je kao dan, ali i Željko Joksimović blista od uzbuđenja, a malo je reći da suprugu tretira kao malo vode na dlanu. Brine o svemu, pa čak i o tome da li se dovoljno utoplila kad izlazi iz hotela, koliko spava, šta jede. Dok šetaju, čvrsto je drži za ruku da se ne oklizne. Ipak, kako bi se reklo, hladan planinski vazduh i niske temperature Jovana mnogo bolje podnosi od Željka, koji je lice sakrio ispod rolke, pa je navukao preko nosa, te mu samo još crna kapa nedostaje da bude kao nindža.Inače, pevač i voditeljka su na planini odmarali nekoliko dana, jer se Željko vratio u Beograd zbog šoua "X Factor Adria" u kome je sinoć uživo bio jedna od četiri člana žirija.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Marina Lopičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>