Region

Svet

X Factor Adria: Doktori, Tamara Milanović, Lukijan Ivanović i Daniel Kajmakoski za kraj! Glasanje počinje! (Foto)

Svi učesnici šoua "X Factor Adria" predstavili su se publici i žiriju u nastupima uživo i može se reći da su svi prijatno iznenadili prisutne i ostavili izuzetno dobar utisak.

X Factor Adria: Doktori, Tamara Milanović, Lukijan Ivanović i Daniel Kajmakoski za kraj! Glasanje počinje! (Foto)



X Factor Adria: Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Maja Novaković i H20 oduševili žiri u lajvu! (Foto)
U poslednjem bloku u kome se predstavlja po jedan takmičar iz svake grupe, redosled se promenio pa je na scenu prvo izašla muška grupa Kristine Kovač "Doktori". Momci koji su već pobrali simpatije publike i žirije i ovog puta su zasijali na bini, a to dokazuje i žiri koji je imao samo pohvale na njihov račun, a Kiki ih je čak nazvao i "X Doktori".



Posle "Doktora" na scenu je izašla Tamara Milanović, devojka koja toliko emocija unosi u svoje pevanje da bez mnogo muke rasplače žiri. "Nema više suza, samo osmeh", rekao je Kiki dok ju je najavljivao, a onda je ona zapevala "Dodirni mi kolena".



Nakon njenog nastupa Kristina i Kiki su se sporečkali zbog izbora pesme, ali se sukob nije nastavio. Sledeći je bio Lukijan Ivanović, takmičar iz grupe Emine Jahović. On je pevao "Sorry seems to be the hardest word", a za svoju pesmu kaže da je već mnogo puta otpevana u svim takmičenjima ovog tipa. Ipak, potrudio se da je otpeva na svoj način, ali je žiri ipak primetio da mu ta pesma ne leži.



Poslednji nastup koji je zatvorio večerašnji lajv pripao je fenomenalnom Danielu Kajmakoskom. Njegov mentor Željko Joksimović odlučio se za pesmu "One", koju je Daniel perfektno otpevao, kao i sve do sada, a njegovim nastupom završen je večerašnji takmičarski deo.



Nakon poslednjeg nastupa za večeras, počinje i glasanje publike koja je od večeras cenjeni, peti član žirija. Od 12 takmičara koji su večeras nastupili 10 će se plasirati u sledeću fazu takmičenja, dok će dvoje koji dobiju najmanje glasova otići u dvoboj.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>