Region

Svet

X Factor Adria: Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Maja Novaković i H20 oduševili žiri u lajvu! (Foto)

X Factor Adria je u toku, a posle četiri lajv nastupa počeo je novi blok u kome peva po jedan učesnik iz svake od četiri grupe mentore Željka Joksimovića, Kristine Kovač, Emine Jahović i Kikija Lesendrića.

X Factor Adria: Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Maja Novaković i H20 oduševili žiri u lajvu! (Foto)



X Factor Adria: Aleksandra Brković, Mladen Lukić, Haris Ćato i 4U na prvom lajv nastupu! (Foto)
U drugom bloku predstavljanja po jednog kandidata iz svake grupe prva je nastupila Ilma Karahmet, devojčica koja je još u prvoj emisiji bila viđena kao jedan od finalista. Nastavljala je da oduševljava i gledaoce i žiri, a ništa manje spektakularno nije bilo ni večeras.



X Factor Adria: Maid Hećimović, Aleksandra Sekulić, Miloš Bajat, Luka i Jana u baražu!
Ilma je još jednom rasplakala Eminu Jahović, a kako je Kristina Kovač rekla da se ne slaže sa Kikijevim izborom pesme "Sve će to mila moja" jer je preozbiljna, na šta je Emina prokomentarisala: "Ilma je bila toliko dobra, koliko se ja sa tobom, Kristina, ne slažem". Nije lako posle Ilme oduševiti žiri, a upravo taj težak zadatak pripao je Aleksi Peroviću.



Kao da to nije dovoljno, dobio je i izuzetno tešku pesmu, ali je savršeno interpretirao "Gipsy Kings". Usledila je Maja Novaković, devojka koja je na početku predstavljana kao ćerka čuvenog Luisa, ali se vrlo brzo izborila da i sama postane zvezda.



Kristina joj je rekla da peva kao naša Boni Tajler, ali ima još lepši glas, a i ostatak žirija bio je oduševljen. Za kraj drugog bloka nastupa uživo na scenu su izašle "H2O". Duet u kome su Marinela Đogani i Fifi.



Duo "H2O" zatvorio je drugi krug predstavljanja po jednog takmičara svakog mentora, a ostalo je još samo četvoro koji će nastupiti pred žirijem, koji je večeras izuzetno dobro raspoložen, s obzirom da su večeras svi dobili pozitivne kritike i komentare.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>