Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Brković, Mladen Lukić, Haris Ćato i 4U na prvom lajv nastupu! (Foto)

Takmičenje "X Factor Adria" večeras je svojim učesnicima omogućilo prvi nastup uživo, a pre svega na binu su izašli svi takmičari i zajedno otpevali "Za milion godina", da bi se kasnije podelili u grupe i počeli sa svojim nastupima.

X Factor Adria: Aleksandra Brković, Mladen Lukić, Haris Ćato i 4U na prvom lajv nastupu! (Foto)



X Factor Adria: Maid Hećimović, Aleksandra Sekulić, Miloš Bajat, Luka i Jana u baražu!
Kako bi se pripremili, takmičari su već imali svoje nastupe pa su održali brojne novogodišnje koncerte, ali će večeras pevati pred žirijem koji nije nimalo blag u svojim komentarima.

Veče je otvorila Aleksandra Brković iz grupe Kikija Lesendrića, a za svoj nastup dobila je pregršt pozivinih kritika. "Ovako se dominira", rekla joj je Kristina Kovač, a pohvale su stigle i na račun Kikija, njenog mentora. Sledeći je na scenu izašao fenomenalni Mladen Lukić, "džentlmen jedinstvenog glasa". On je izveo "Bacila je sve niz reku" u svom stilu i potpuno oduševio žiri.



Nakon Željkovog i Kikijevog takmičara, na scenu su stupile četiri takmičarke iz grupe Kristine Kovač, ženska grupa "4U". Još u "Kući mentora" pokazale su da savršeno funkcionišu zajendo, a to su dokazale i večeras. One su poslušale savet svog mentora, i pesmu izvele u svom stilu.



Četvrti takmičar, odnosno predstavnik četvrtog mentora Emine Jahović, bio je Haris Ćato, "Eminina beba". On je izveo Rijaninu pesmu "Stay" u kojoj je prepoznao određenu emociju koja mu odgovara.



Komentari žirija bili su više nego pozitivni, a večeras je ostalo još osam lajv nastupa i vraćanje jednog od takmičara u šou. Sve informacije pratite na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>