Svet

Region

Supruga Mihaela Šumahera moli medije da odstupe: Novinar prerušen u sveštenika pokušao da uđe u bolnicu

Nastala je panika širom sveta nakon što je Mihael Šumaher završio u bolnici usled nesreće koja se dogodila na skijanju, a dok se sedmostruki šampion bori za život novinari na sve načine dolaze do novosti vezanih za njegovo stanje.

Supruga Mihaela Šumahera moli medije da odstupe: Novinar prerušen u sveštenika pokušao da uđe u bolnicu



Mihaelu Šumaheru fanovi napisali pesmu za brži oporavak (Video)
Mediji svakodnevno izveštavaju o Šumaherovom stanju, a informacije dobijaju od njegove supruge i ljudi iz Ferarija koji su u kontaktu sa Mihaelovom porodicom, ali su u jednom trenutku otišli korak dalje. Jedan novinar prerušen u sveštenika pokušao je da uđe u Šumaherovu sobu kako bi dobio više informacija od ostalih medija.

Mihael Šumaher više nije u životnoj opasnosti!
Supruga sedmostrukog šampiona ogorčeno je zbog ovakvog ponašanja i pismom se obratila medijima, gde ih je zamolila da ostave na miru bolničko osoblje, kako bi neometano mogli da rade svoj posao. "Molim vas da nas podržite u zajedničkoj borbi sa Mihaelom. Veoma mi je važno da ostavite doktore i bolnicu na miru, kako bi mogli da rade u miru. Tražim od vas da verujete njihovim izjavama i odstupite od klinike, molim vas ostavite našu porodicu na miru", napisala je Korina u izjavi koju je Šumaherov menadžer prosledio medijima.

"Trenutno stanje Mihaela Šumahera smatra se stabilnim, ali je njegov život i dalje ugrožen. S obzirom na privatnost pacijenta koju moramo da poštujemo, neće biti sazvane nikakve pres konferencije na kojima će se govoriti o njegovom stanju, niti ćemo se otvoreno obraćati medijima i pričati o detaljima", saopšteno je iz bolnice u Grenoblu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>