Region

Svet

Ivan Marinković: Čitao sam Gocine izjave, nije u redu to što je rekla!

U emisiji Narod pita sa učesnicima Farme 5 bili su Ivan Marinković i Suzana Perović i odgovarali na pitanja gledalaca, a ovom prilikom je Marinković prokomentarisao i svoju bivšu suprugu Gocu Tržan.

Ivan Marinković: Čitao sam Gocine izjave, nije u redu to što je rekla!



Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi je rekla da ostanem u onom svinjcu još pet godina!
Naime, Goca Tržan mu je pre nekoliko dana poslala poruku u kojoj je rekla da je mogao da ostane još pet godina u svinjcu u kojem je bio, misleći na Farmu 5, a Marinkoviću se ova poruka, naravno, nije dopala: "Čitao sam Gocine izjave i mislim da nije u redu to što je rekla da je Farma svinjac, ali neću to komentarisati. Čekam da se vrati sa puta, pa ću se videti sa njom", kaže Ivan.

Farma 5: Ivan Marinković i Suzana Perović snimaju duet - Kad mogu svi, možemo i mi!
Sem toga, Marinković je spomenuo kako mu je mnogo žena prilazilo nakon što je Farma završena i da nije čuo nijedan negativan komentar. Ipak, jedna gledateljka mu je rekla da je uličar, pa da bi trebalo da uzme zdravstvenu knjižicu i ode kod neuropsihijatra.

Ovu emisiju Ivan i Suzana Perović iskoristili su i da najave svoju saradnju. Očigledno je prijateljstvo rođeno na Farmi među njima toliko napredovalo, da će ova dva učesnika snimiti i duet.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>