Region

Svet

Filip Panajotović aktuelne ljubavne parove iz Farme nazvao sprdnjom!

Filip Panajotović, koji je i sam u rijalitiju Farma ušao u ljubavnu vezu sa Stanijom Dobrojević, više ne veruje u emocije nastale u rijalitijima, te je takve, danas aktuelne parove nazvao sprdnjom.

Filip Panajotović aktuelne ljubavne parove iz Farme nazvao sprdnjom!



Da li poučen sopstvenim iskustvom, odnosno ljubavnim krahom koji je doživeo sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je inače u ljubavnu vezu ušao u četvrtoj sezoni Farme, ili se jednostavno razočarao u ljubav, tek, Filip Panajotović ne gleda sa simpatijama na takozvane "rijaliti ljubavne parove".

Jovana Alibabić: Za mene je Filip Panajotović završena priča
Naime, u emisiji "Narod pita" kod Saše Popovića gostovali su ljubavni parovi koju su svoje veze otpočeli upravo na Farmi: Katarina Grujić i Boris Stamenković, Sara Trajanović i Andrija Aki Marković, i Jovana i Danijel Alibabić koji su bili Filipovi cimeri na Farmi 4, i koji su svoju vezu krunisali brakom. Naravno, tema je bila "ljubav u rijalitijima i može li opstati", a i sam Panajotović imao je šta da kaže na tu temu.


Andrija Aki Marković i Sara Trajanović počinju zajednički život: Pao poljubac uz svadbeni marš! (Foto)
Naime, dok su Sara i Aki pričali o svomo dnosu, te koliko su sada srećni što su zajedno, Filip Panajotović se oglašavao tvitovima. "Ljudi, jel vi gledate ovu sprdnju na Pinku", napisao je maneken, a virtuelni drugari su mu uzvraćali komentarima da im se "povraća od tog cirkusa".


"Ja bre ne verujem, umirem od smeha majke mi", zaključio je Filip, a nama ostaje nedoumica: ko mu je konkretno od u emisiji prisutnih zaličio na sprdnju, ili pak smatra da se generalno parovi nastali na Farmi mogu svrstati u tu kategoriju?!

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>