Region

Svet

Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić su ovako izgledale nekada! Da li biste ih prepoznali? (Foto)

Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić svakako važe za jedne od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, stoga je i više no zanimljivo podsetiti se kako su izgledali njihovi "rani radovi".

Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić su ovako izgledale nekada! Da li biste ih prepoznali? (Foto)



Pevačice, sve do jedne izrasle iz jata Grandovih zvezda, Rada Manojlović, Milica Todorović, Tanja Savić i Slavica Ćukteraš, danas važe za seksepilne i atraktivne zavodnice. Zapravo, još od njihovih početaka, ova četvorka ja izazivala veliku pažnju javnosti, što svojim ljubavnim životima, što fizičkim izgledom, koji se kod pojedinih poprilično i izmenio.



Rada Manojlović i Milica Todorović doživele su možda  i najveće transformacije u odnosu na početak karijere. One su za kratko vreme promenile boju kose, stil odevanja, izbelele zube, podigle samopouzdanje, i od devojčica postale najtraženije pevačice.

Nekada najbolje drugarice, potom neprijateljice, a sada, posle nedavnog pomirenja, možda i kume u skorijoj budućnosti, Tanja Savić i Slavica Ćukteraš, imale su, čini se, najmanje intervencija kada je reč o fizičkom izgledu. Svakako su sazrele i obogatile svoj izgled prefinjenošću i sofisticiranišću, ali su i dalje nalik onim devojčurcima od nekada, osobito Tanja čiji se osmeh niti za nijansu nije promenio.

Pogledajte kako su popularne pevačice izgledale nekada, pa sami procenite koja se najviše izmenila.



Autor: T.I.
Izvor/Foto: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>