Region

Svet

Ivan Marinković: Na žalost mnogih, uspešno sam završio misiju Farma

Ivan Marinković, finalista rijalitija Farma, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, te kazao da je ponosan na svoje učešće u rijalitiju, i na to što je, na žalost mnogih, ostao do samog kraja.

Ivan Marinković: Na žalost mnogih, uspešno sam završio misiju Farma



Ivan Marinković, jedini učesnik Farme 5 koji na imanje u Lisoviću nije pristigao sa VIP zanimanjem, već kao bivši muž Goce Tržan, oglasio se na društvenim mrežama, te još jednom potvrdio da je ponosan na svoje učešće, ali i dostignuće u rijalitiju.

Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi ne da da vidim ćerku!
Marinković je kazao da je pregledao dosta toga što se od video sadržaja moglo naći na internetu, te da je nakon toga još "sigurniji u mnoge stvari, ali i pononsiji na sve".

Gocu Tržan napali što nije dala Ivanu Marinkoviću da vidi ćerku: Dok sam ja van Beograda, neće je ni videti!
Takođe, dodao je da je srećan što je ostao do samog kraja, verovatno na žalost mnogih. "Dragi prijatelji, a i neprijatelji, ako vas ima... Polako se vraćam u normalu i svakodnevnu realnost. Ponosan na sve komentare koje čitam i susrete sa ljudima na ulici i na javnim mestima, jer su više nego prijatni... Hvala svima na podršci tokom četiri meseca... Znam da sam uspešno završio ovu misiju i ostao do samog kraja, na žalost mnogih!!! Od sada sam tu kao i pre ista četiri meseca", napisao je Ivan Marinković na svom Fejsbuk profilu.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>