Region

Svet

Suzana Mančić pripremila božićnu trpezu: Ugasiću telefon i zaboraviti na brige (Foto)

Suzana Mančić i ove godine pripremila je bogatu božićnu trpezu, a razne božićne đakonije pripremila je sa ćerkom Natalijom i sestričinom Nevenom.

Suzana Mančić pripremila božićnu trpezu: Ugasiću telefon i zaboraviti na brige (Foto)Prvo što je napravila bila je pita sa sirom, a onda je posle juneće čorbice i punjene piletine na red stigla česnica. Malo se namučila sa testom, ali na kraju je božićna pogača odlično ispala. Njena ćerka je ubacila novčić, a Suzana je rekla da uživa u praznicima i svemu što oni donose."Nije mi teško da ceo dan provedem u kuhinji jer sve spremam s velikim uživanjem. Jedino ne volim da nosim kecelju, pa se sva isflekam (smeh). I kad kuvam, uvek sam doterana", pohvalila se Suzana Mančić i dodala da je celo jutro provela na pijaci:

"Dan mi je baš lepo počeo. Bila sam na pijaci na Zelenom vencu, inače sam tamo čest gost, i nakupovala sam svega. Kad sam ušla u kuću, ćerka mi je rekla da nisam normalna, ali ja volim kad mi je kuhinja puna".Nekadašnja Loto devojka ističe da se trudi da sve što je loše zaboravi, barem na ovaj praznik. "Ove godine Božić ćemo obeležiti u našem stanu i očekujem svoju porodicu i nekoliko dobrih prijatelja. Planiram da se tog dana maksimalno opustim, telefon odložim na stranu i zaboravim na sve brige i probleme (smeh). Hoću da se smejem sa svojim ćerkama Teodorom i Natalijom i da unesemo puno pozitivne energije u taj dan", rekla je Suzana za Kurir.

Ona se inače potrudila i praznično ukrasila svaku prostoriju u njenom stanu.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Dimitrije Popović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>