Region

Svet

Region

Katarina Radivojević na Vikipediji: Osnovala Majkrosoft, bavi se crnom magijom i jaše jednoroga?

Glumica Katarina Radivojević postala je meta šale koja je osvanula na Vikipediji, a u članku o ovoj glumici i članici žirija TLZP-a dodato je nekoliko detalja koji se očigledno ne uklapaju u njenu karijeru i biografiju.

Katarina Radivojević na Vikipediji: Osnovala Majkrosoft, bavi se crnom magijom i jaše jednoroga?



Neko se potrudio da dopuni članak o Katarini, pa je pored njenih pravih uspeha dodato i kako je jedan od osnivača Majkrosofta, kao i da se bavi crnom magijom i elektrotehnikom.

"Osnivač je moderne poezije i zaslužna je za sva umetnička ostvarenja koja će u budućnosti biti stvorena. Takođe, njen rad u polju elektronike, mehanike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom sveta. Otkrila je jedan od načina za generisanje visokofrekventne struje, dala je značajan doprinos u prenosu i modulaciji radio-signala, a ostali su zapaženi i njeni radovi u oblasti rendgenskih zraka.

Pored toga, zajedno sa Polom Alenom osnovala je Majkrosoft, gde je donedavno bila predsedavajući upravnog odbora i glavni softverski arhitekta. Sve to je postigla baveći se crnom magijom i uz pomoć svoje natprosečne inteligencije.

"Svet još nije spreman za osobu poput mene", rekla je jednom prilikom i odjahala na svom jednorogu u nove avanture".

Nije objavljeno ko se poigrao na račun biografije Katarine Radivojević, kao ni kako je ona reagovala na ove šaljive komentare, ali je netačni članak o njoj uklonjen sa Vikipedije.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>