Region

Svet

Gocu Tržan napali što nije dala Ivanu Marinkoviću da vidi ćerku: Dok sam ja van Beograda, neće je ni videti!

Vest da Goca Tržan svom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću po njegovom izlasku sa Farme još uvek nije dala da vidi ćerku, uzburkala je mnoge dušebrižnike koji su po pevačici osuli paljbu na društvenim mrežama.

Gocu Tržan napali što nije dala Ivanu Marinkoviću da vidi ćerku: Dok sam ja van Beograda, neće je ni videti!



Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi je rekla da ostanem u onom svinjcu još pet godina!
Odnos Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića očito se još više pogoršao nakon njegovog učešća u rijalitiju Farma. Sam Ivan otkrio je da mu je Goca poručila da je "u tom svinjcu mogao da ostane još 5 godina", a požalio se i na to što mu još uvek nije dozvolila da vidi njihovu zajedničku ćerku Lenu, od koje je Marinković bio odvojen čak četiri meseca.


Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi ne da da vidim ćerku!
Naravno, ova vest nije prošla nezapaženo na društvenim mrežama, te su se mnogi oglasili kako bi osuli paljbu po pevačici.  Tako, na njenom Tviter profilu pljušte optužbe na račun njene odluke da Marinkoviću za sada ne dopusti da vidi ćerku.

"Možda je on ovakav ili onakav, ali ne dozvoliti ocu da vidi dete posle 4 meseca, to je greh, a ti si najveće zlo", glasi jedan od komenara, na šta je Goca kategorički odgovorila: "Otac je sam izabrao da je ne vidi. I dok ja nisam u Beogradu, jer radim da dete prehranim, neće je ni videti!"


Komentari su se nastavljali, te su dušebrižnici upućivali Gocu da preispita malo sebe pred Božić, uz čuvene floskule "ko čini zlo, zlo mu se i vraća". Drugi, pak, malo umereniji, ukazuju Tržanki na to da Ivan ipak sebe nije pokazao u lošem svetlu tokom rijalitija, na šta je i tu Goca imala odgovor, te kazala da je bivši muž "vređao žene, prostačio i pljuvao ljude", te da nema na šta da bude ponosna.

Naposletku, Goca je zaključila da ne želi da se njeno ime više pominje u istoj rečenici sa Marinkovićevim.

Autor: T.I.
Foto: Alo/Nenad Milošević

Viber

Izvor: Svet Plus


>