Svet

Region

Mihaelu Šumaheru fanovi napisali pesmu za brži oporavak (Video)

Mihael Šumaher ušao je u drugu nedelju svoje najznačajnije trke - trke za život. On se još uvek nalazi u veštački indukovanoj komi, a kako bi podržali svog šampiona u borbi za život, njegovi fanovi osmislili su muzičku kompoziciju.

Mihaelu Šumaheru fanovi napisali pesmu za brži oporavak (Video)



Mihaela Šumahera za vikend bude iz kome: Ispred bolnice tiho obeležen 45. rođendan legendarnog vozača (Foto)
Otkad je Mihael Šumaher posle teške nesreće na skijanju primljen u bolnicu u Grenoblu, gde se posle dve operacije još uvek nalazi u veštački indukovanoj komi, njegovi fanovi ne prestaju da se okupljaju ispred klinike. Nemačkom vozaču podršku pružaju i zastavama, i ispisanim porukama, ali i pesmom koju su osmislili samo njemu u čast i njegovoj borbi za život.



Mihael Šumaher više nije u životnoj opasnosti!
Inače, još uvek nema informacija o promeni stanja sedmostrukog šampiona Formule 1. Navodno, i dalje je kritično, iako lekari u Grenoblu kažu da je stabilno. Više detalja bi trebalo da bude saopšteno u toku današnjeg dana.

Takođe, pripadnici francuske vlasti istražuju uslove pod kojima je došlo do nesreće, a istrazi je priložen i dokaz u vidu kamere sa kacige, kao i mobilni telefon očevica, koji tvrdi da se Šumaher nije kretao brzinom većom od 20 km na sat kada je udario u stenu, te da neprilagođena brzina ne može biti uzrok stravične nesreće.

Autor: T.I.
Foto:  ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>