Region

Svet

Darko Lazić i Ana Sević: Pripreme za božićnu trpezu (Foto)

Budući tata, pevač Darko Lazić postao je desna ruka svojoj trudnoj devojci, voditeljki i nekadašnjoj Zvezdi Granda Ani Sević.

Darko Lazić i Ana Sević: Pripreme za božićnu trpezu (Foto)



Darko Lazić: Mnogi su zaljubljeni u moju Anu, zato pričaju da sam papučar!
Pevač je uhvaćen u nabavci namirnica koje su neophodne za obeležavanje današnjeg dana. Dok je buduća mama napravila Darku spisak stvari koje treba da kupi, ona je u njihovom stanu na Dedinju spremala kolače. Dakle, u Darkovom i Aninom domu Badnji dan i Badnje veče, a potom i sutra Božić proslaviće se u pravom porodičnom duhu.

Laziću je u kupovini društvo pravio jedan prijatelj, pa su zajedno birali i badnjak na tezgi. Sve to Darko je marljivo propratio fotografijom koju je poslao svojoj dragoj, ne bi li se uverio da je baš sve onako kako je zamislila. Nije zaboravio ni da kupi veliki buket ne bi li je iznenadio.



Otkako je Ana u blaženom stanju, Lazić se svim silama trudi da joj apsolutno ništa ne zafali. Iako nastupa skoro svake večeri, uvek nađe vremena da joj se posveti i udovolji njenim hirovima. Budući mladi roditelji će Badnji dan obeležiti uz ručak koji je Sevićka spremila, a za Božić će otići kod Darkovih roditelja u Brestač na bogatu seosku trpezu.



Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Dimitrije Popović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>