Svet

Region

Enrike Iglesias: Moj najveći defekt je ispod moga struka!

Enrike Iglesias u intervjuu za američke medije otkrio je o sebi možda čak i malo više no što možemo da podnesemo. Naravno, ukoliko uopšte i želimo da zadržimo tu sliku španskog pevača kao neprikosnovenog latino zavodnika.

Enrike Iglesias: Moj najveći defekt je ispod moga struka!



Slavni pevač Enrike Iglesias, inače sin još slavnijeg tate Hulija Iglesiasa, nedavno je raskinuo svoju dugogodišnju vezu sa ruskom teniserkom Anom Kurnjikovom, te je za američke medije pričao o tome kako provodi vreme u Majamiju nakon raskida.

"Volim da se kupam go kada nema paparaca u blizini", počeo je Enrike, a na pitanje novinara gde tačno voli da se kupa "kao od majke rođen", pevač je kazao: "Neću vam reći, jer bi to uništilo moju karijeru. Nema mnogo toga da se vidi!"

Međutim, tu nije bio kraj Enrikeovoj nameri da iznese i šta treba i šta ne treba. Kada ga je novinar upitao koje su mu najveće vrline, a koje mane, latino zavodnik je ponovo počeo da priča o svojim "porodičnim draguljima".

"Moj najveći defekt je ispod moga struka", kazao je, pa dodao: "Izvinjavam se... nije baš da je to moj najveći defekt... ali, nekako je zakrivljen!"

A, ukoliko je sudeći po njegovim tvitovima, Enrike tek sprema iznenađenja! "Srećna Nova godina! Ne mogu da dočekam da vidim u kakve ćemo sve nevolje zapasti tokom 2014. godine", napisao je 38-ogodišnji pevač, očigledno s jasnom novogodišnjom odlukom da u ovoj godini malo više prodrma javnost no što je ista navikla od njega.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>