Region

Svet

X Factor Adria: Finalisti šalom razbijaju tremu pred sutrašnje nastupe uživo (Foto)

Finaliste šoua "X Factor Adria" sutra očekuju nastupi uživo, te pored treme koju, sigurni smo, imaju, njima, ako je sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, ne manjka ni sjajno raspoloženje.

X Factor Adria: Finalisti šalom razbijaju tremu pred sutrašnje nastupe uživo (Foto)



X Factor Adria: 7. januara počinju nastupi uživo!
Finalisti šoua X Factor Adria će se sutra, 7. januara, za svoj opstanak u takmičenju boriti nastupima uživo. A da među njima već sada jeste uzavrela atmosfera, pokazuju i fotografije koje oni rado dele na društvenim mrežama. Tako, nesumnjivo su pokazali da se užurbano spremaju, ali da u toj jurnjavi ne zaboravljaju ni da se našale i lepo zabave.



X Factor Adria: Sledeću epizodu režira britanski reditelj, Sajmon Kauel oduševljen srpskim pevačima
Tako, Lukijan Ivanović, finalista u grupi Emine Jahović, na društvenim mrežama pokazao je kakao zabavlja svoje kolege iz šoua. Mladi pevač "ulepšao" se dugom smeđom perikom, i dobro nasmejao ostale kandidate. "Ko je taj pokemon", napisao je Lukijan uz fotografiju, a mi nismo uspeli da shvatimo kaga je mlada pevačka nada pokušao da imitira. Da li možda svoju mentorku Eminu? Kakogod, mlađanoj Ilmi Karahmat se dopao Lukijan sa dugom kosom, te je prokomentarisala da liči na pop zvezdu Lorin.



Finalistima takmičenja "X Factor Adria" svakako ne manjka dobrog raspoloženja, a sigurni smo da će isto poneti sa sobom i sutra, kada njih očekuju nastupi uživo, a nas vrhunska zabava uz njihove vanserijske talente.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>