Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović uživaju u zimskim radostima na Kopaoniku (Foto)

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana, inače u šestom mesecu trudnoće, novogodišnje i božićne praznike iskoristili su da otputuju na Kopaonik, gde uživaju u zimskim radostima.

Željko i Jovana Joksimović uživaju u zimskim radostima na Kopaoniku (Foto)



Željko i Jovana Joksimović doleteli iz Crne Gore: Ona trudna, a on se žali na mučnine! (Foto)
Popularni pevač Željko Joksimović i njegova supruga, voditeljka Jovana, prve dane 2014. godine provode na Kopaoniku. U zimskim čarolijama uživaju svako u svom stilu, odnosno svako prema svojim mogućnostima. Tako, Željko se dao na sportske aktivnosti, te ne staje sa skijanjem, dok Jovana, kao svaka uzorna trudnica, vreme provodi u manje intenzivnim aktivnostima - laganoj šetnji i uživanju kraj kamina.

Joksimović je iskoristio pauzu između nastupa i snimanja emisija X Factor Adria, te se trudi da uživa u svemu što mu poznati ski centar nudi. A da ne gubi vreme, videlo se po tome što je već u jutarnjim satima pod punom opremom izašao na stazu i pokazao zavidnu veštinu skijanja.



Jovana Joksimović pokazala trudnički stomačić!
Za to vreme, njegova lepša polovina odlučila je da ostane u hotelu i odmara se. No, to ne znači da je Joksimović bio usamljen dok je uživao na skijama. Društvo mu je sve vreme pravio prijatelj, automobilski as Andrej Kulundžić, s kojim je malo pričao, a više skijao.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Blic/G.Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>