Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Prikupljeno 9 miliona dinara za humanitarnu pomoć!

Šou Tvoje lice zvuči poznato u svakom smislu je ispunuo svoju svrhu, pa i nadmašio očekivanja: vrhunska zabava koju je postigao je neupitna, a ostvaren je i humanitarni cilj s kojim je šou i utemeljen, te je tako sakupljeno 9 miliona dinara!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Prikupljeno 9 miliona dinara za humanitarnu pomoć!



Ukupna suma novca koja je sakupljena u humanitarnoj akciji u emisiji Tvoje lice zvuči poznato iznosi oko 9 miliona dinara, od čega 4,1 milion dinara čine nagrade pobednika svih 12 epizoda, a oko 4,9 miliona dinara prihodi od SMS glasova publike.

Na osnovu preliminarnog obračuna operatera, ukupan broj glasova u polufinalu i finalu 179.878 – iz Srbije je stiglo 156.537 glasova, iz Bosne i Hercegovine 14.700, a iz Crne Gore 8.641 glas.

Humana Ana Kokić na delu: Posetila Srnu Sedmak kojoj je poklonila nagradu iz TLZP-a (Foto)
Ukupna suma novca koja ide za lečenje male Srne Sedmak, a po zajedničkoj odluci pobednice finalne emisije Ane Kokić kao i svih ostalih takmičara u emisiji, iznosi oko 7,7 miliona dinara, od čega 2,8 miliona dinara na ime nagrade pobednice, a oko 4,9 miliona dinara od glasova publike.

U humanitarnoj akciji učestvovali su gledaoci, TV "Prva", Radio televizija Republike Srpske, Radio televizija Federacije Bosne i Hercegovine, "Telekom", "Telenor", "Vip", kompanija "Comtrade", i producentska kuća "Emotion".

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>