Region

Svet

Jelena Golubović: Pronašla sam novčić u česnici, pare se lepe za mene! (Foto)

Jelena Golubović, pobednica rijalitija Farma 5, tek što je osvojila 50.000 evra, a odmah potom, u duhu tradicje božićnih praznika, pronašla je i novčić u česnici. Ako je verovati srpskim običajima, biće ovo berićetna godina za rediteljku.

Jelena Golubović: Pronašla sam novčić u česnici, pare se lepe za mene! (Foto)



Pobednicu rijalitija Farma, Jelenu Golubović, u njenom domu posetila je novinarska ekipa "Alo", i to pred najradosniji hrišćanski praznik Božić, koji rediteljka proslavlja sa osobama koje je gotovo svakodnevno pominjala dok je bila na Farmi - bakom, majkom, bratom, snajom i bratanicom.

Jelena tvrdi da otkad se završio rijaliti nema ni trenutak odmora jer gotovo svakog dana gostuje u emisijama, trči sa intervjua na slikanje, a pale su i poslovne ponude koje iziskuju sastanke, pa svoje najmilije gotovo da i ne viđa. Ipak, čvrsto je odlučila da Božić provede sa porodicom.



"Hvala bogu, ta rijaliti avantura se završila na najbolji način za mene, a sada želim da svaki slobodan trenutak provedem sa porodicom i mojim Čupom. Svačiju veru poštujem i volim sve praznike, ali Božiću se posebno radujem. Proteklih dana bila sam u Sarajevu, gde sam gostovala u nekoliko emisija, ali sam odlučila da tokom praznika uživam sa porodicom", rekla je Jelena za "Alo".



"I kada sam bila van zemlje, uvek sam se trudila da za Božić budem sa porodicom i da tog dana svi budemo na okupu. Poštujem sve običaje na taj praznik jer to mnogo znači baki Caki i mami Ceci. Ne postoji veća sreća nego kada sa njima proslavljam praznike. Ne petljam se mnogo u meni, za to su zadužene njih dve jer su majstorice u spremanju božićne trpeze", priča Jelena.

"Ove godine, mama je mesila česnicu, a brat Uroš i ja smo je lomili, ali sam imala više sreće od njega jer sam pronašla novčić! Pare se u poslednje vreme lepe za mene! Ako je verovati predanjima, to znači da ću imati para tokom cele 2014. godine", zadovoljno je konstatovala Golubovićeva.



Na konstataciju da nema njenog verenika Čupe na porodičnom ručku, rediteljka je objasnila da Kalač gotovo da nema odmora, jer mu je posao krenuo uzlaznom putanjom. "Čupo je na nekoj privatnoj proslavi na kojoj peva i čim završi, doći će u Beograd", kazala je ona. Ipak, Kalač je uskoro pozvao telefonom da čestita praznike, a od Jelene je tražio da telefon najpre da najstarijoj dami u kući - baki Caki. Zatim je čestitao i gospođi Svetlani, Jeleninom bratu Urošu i snaji Meri, koja je inače Filipinka i koja se nije odvajala od ćerkice Bel.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Oliver Bunić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>