Region

Svet

X Factor Adria: Sledeću epizodu režira britanski reditelj, Sajmon Kauel oduševljen srpskim pevačima

Muzički šou "X Factor Adria" 7. januara kreće sa nastupima uživo, a da sve bude na svetskom nivou pobrinuće se i britanski reditelj Džon Spenser, inače poznat i po svom radu sa svetskom zvezdom Rijanom.

X Factor Adria: Sledeću epizodu režira britanski reditelj, Sajmon Kauel oduševljen srpskim pevačima



X Factor Adria: 7. januara počinju nastupi uživo!
Popularni šou X faktor Adria kreće sa emitovanjem uživo i prva emisija biće emitovana 7. januara u 21.15 na Pinku. Da sve bude na svetskom nivou angažovan je Džon Spenser, reditelj iz Engleske. On i njegov tim mogu se pohvaliti radom s pevačicom Rijanom i prenosom dodele velikih muzičkih nagrada, poput Brit nagrada.

Pripreme su uveliko u toku, a u prvoj emisiji, koja će biti emitovana uživo, čekaju nas brojna iznenađenja! Pored sjajnih nastupa takmičara, saznaćemo i kako su gledaoci glasali u baražnom glasanju i ko od kandidata iz svake grupe ima najviše glasova publike.

"Gledaoci će potom odlučiti koji takmičar će se pridružiti ostalim finalistima u borbi za glavnu nagradu i titulu pobednika prvog regionalnog X faktora Adria", ističe Milena Popović, PR menadžer ovog popularnog TV formata. Svetski standardi već su stigli u Srbiju, a kako izgleda šou kad ga zajednički rade Srbi i Britanci, moći ćemo da vidimo već za dva dana.

Inače,  Glavni muzički producent i direktor marketinga X factor Adria, Mirko Vukomanović, kaže da je srpsko izdanje oduševilo idejnog tvorca muzičkog šou-programa.

"Kolege iz "Frementlea" i SYCO su izuzetno zadovoljne kako smo sve do sada uspeli da organizujemo i produkciono izvedemo. Neki od njihovih najboljih producenata poput gospođe Šeldon Bajli i Džulijana Mersa su apsolutno oduševljeni kandidatima koje smo pronašli i kvalitetom naše ekipe koja proizvodi šou. Sajmon Kauel je takođe impresioniran do te mere da razmišljamo o jednom još većem internacionalnom projektu", kaže Vukomanović.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>