Region

Svet

Seka Aleksić ima fanove koji znaju kako da iskažu ljubav: Pogledajte na šta su sve spremni! (Foto)

Seka Aleksić nema fanove, ona ima sledbenike! A kao svi pravi sledbenici, tako oni svojoj kraljici, kako je zovu, privrženost pokazuju na svaki mogući način. Stoga, pogledajte primere onih najvatrenijih i najvernijih.

Seka Aleksić ima fanove koji znaju kako da iskažu ljubav: Pogledajte na šta su sve spremni! (Foto)



Folk kraljica Seka Aleksić jedna je od retkih koja se može pohvaliti zaista bliskim i iskrenim odnosom sa svojim fanovima. Oni to prepoznaju, pa joj i uzvraćaju! Oni su zaista na sve spremni kako bi joj iskazali privrženost, ljubav, i uzvratili za svu pažnju koju im ona svakodnevno poklanja.



Tako, neki od njih su rešili da ljubav prema svojoj kraljici trajno ovekoveče na koži, mastilom ubrizgavajući stihove njenih pesama, ili pak jednostavno tetoviranjem njenog imena. Drugi su pravi kolekcionari njenih fotografija, pa su im zidovi, od poda do plafona, izlepljeni Sekom. A neki, pak, njeno ime stavljaju na svoje ljubimce četvorotočkaše.

Kakogod, Sekinim "sledbenicima" ne manjka niti ideja, niti originalnosti, niti smelosti, a ponajmanje ljubavi prema njihovoj kraljici. Pogledajte neke od najoriginalnijih radova:



Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>