Svet

Region

Kim Kardašijan se opet zaigrala sa fotošopom?! Sama sebi stesala struk?! (Foto)

Kim Kardašijan ne prestaje da pozira i slike kači po društvenim mrežama, ali ovog puta je izgleda malo požurila da se pohvali sa učincima svog redovnog treniranja, te je u njen uzak struk svoje prste umešao i fotošop.

Kim Kardašijan se opet zaigrala sa fotošopom?! Sama sebi stesala struk?! (Foto)



Kim Kardašijan besna na seriju South Park! Ona je kratki, gojazni Hobit koji retušira svoje fotografije!
Rijaliti zvezda Kim Kardašijan poznata je ovisnica o društvenim mrežama, te ne propušta nijednu priliku, niti ijedan povod, da se na istim pohvali svim i svačim. Ovog puta, Kim je želela da se pohvali svojim zategnutim i uskim strukom, i svojom pozamašnom zadnjicom na koju je odvajkada ponosna, ali je izgleda dozvala i malu pomoć prijatelja - fotošopa.

Naime, starleta je pozirala sa svojom novom najboljom drugaricom, bivšom striptizetom, a sada modelom i devojkom repera Tajge, Blek Čajnom, koja je očito po pozamašnom gluteusu nerođena sestra rijaliti zvezde.



Pozerke su se objektivom usnimile i spreda i pozadi, te osim dobro poznatih zadnjica, Kim je želela da se pohvali i svojim strukom, koji, iako starleta zbilja jeste skinula popriličan broj kilograma nakon trudnoće, ipak izgleda tananiji no što bi se očekivalo. Gotovo neprirodno.

Misteriju rešava pogled u okolinu, te za oko vrlo lako zapada okvir vrata iza starlete, koji je potpuno neprirodno zakrivljen, i to tačno u predelu njenog uskog stručića! Ista priča je i na drugoj fotografiji: okvir vrata se opet razigrao, ali ovog puta u drugačijem obliku!



Kim Kardašijan prošetala seksi telo u bikiniju: Mislim da treba da skinem još 5 kilograma! (Foto)
Kim Kardašijan, koja je nedavno izjavila da je zadovoljna količinom izgubljenih kilograma, ali da bi još 5 trebalo da ode, izgleda nije uspela da se istih reši u teretani, pa je to učinila u fotošopu. Ipak, nije mislila na tragove koji je tako očito odaju. Sasvim amaterski, i pomislili biste - potpuno nesvojstveno dami koja ima pregolem staž u fotkanju same sebe i promovisanju po društvenim mrežama.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>