Region

Svet

Filip Panajotović uzrok incidenta: Fudbaleri Adem Ljajić i Nikola Ninković dobili batine zbog njegovog flerta?! (Foto)

Filip Panajotović, kao svaki solo, a poželjan muškarac, uživa u društvu lepih devojaka. Međutim, takvo jedno njegovo druženje koštalo je batina fudbalere Nikolu Ninkovića i Adema Ljajića.

Filip Panajotović uzrok incidenta: Fudbaleri Adem Ljajić i Nikola Ninković dobili batine zbog njegovog flerta?! (Foto)



Maneken Filip Panajotović nakon raskida sa Stanijom Dobrojević ne prestaje da hara beogradskim klubovima. Ovog puta, kako saznaje dnevni list "Kurir", jedan noćni izlazak i flert sa beogradskom lepoticom završio je i incidentom.

Naime, Filip je razlog što su fudbaleri Nikola Ninković i Adem Ljajić dobili batine od obezneđenja jednog beogradskog noćnog kluba. Prema pisnaju dnevnog lista "Kurir", navedeni fudbaleri posvađali su se sa manekenom zbog njegovog flerta sa Anom Marijom Žujović, inače profesionalnom plesačicom, evropskom prvakinjom u fitnesu i bivšom devojkom fudbalera Partizana Vladimira Volkova.


Foto: Facebook

"Ana i Filip su bili zajedno. Igrali su i ona se uvijala oko njega kada su naišli Nikola i Adem. Nikola poznaje Anu jer je doskoro bila u vezi sa saigraćem Volkovom. Prišao joj je da se pozdravi i da joj skrene pažnju da se odlepi od manekena, na šta je ovaj burno odreagovao i krenuli su da se koškaju. Filip je pokušao da zakloni Anu od Nikole, a ovaj je počeo da urla: "J…ću ti mater, je l’ znaš! Dođi ovamo da ti j…m mater!" Krenuo je da ga bije, ali se umešalo obezbeđenje i pokušalo da ih razdvoji. Međutim, Nikola nije mogao da se smiri, a jedan član obezbeđenja mu je rekao: "O’ladi malo, kome ćeš ti da j…š mater". Fudbaler ga je pogledao i odgovorio mu: "I tebi ću da j…m mater." Tu je bio kraj, obezbeđenje je počelo žestoko da ga lema", ispričao je izvor za "Kurir".

Tada se navodno umešao Adem Ljajić u želji da smiri strasti, ali je i on dobio batine od momaka iz kluba. Na kraju su obojica navodno pretučeni napustili klub, dok su se Ana Marija i Filip zadržali još malo, a potom su i oni otišli.

Sam Filip negira da je on učestvovao u obračunu, ali ne demantuje da je tuče bilo.

"Nemam veze sa tim likovima, niti ih poznajem. Oni su se zakačili sa mojim burazerom, koji je kik-bokser i veoma je opasan. Bio sam te večeri sa Anom Marijom, ali među nama nema ničega. Nije tačno da je tuča izbila zbog nje. Obezbeđenje jeste reagovalo i izbacilo ih napolje, a ja sam posle izašao sa Danijelom Alibabićem", rekao je Filip Panajotović.

Više o ovom incidentu možete pročitati u današnjem, štampanom izdanju lista "Kurir".

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>