Region

Svet

Aleksandra Džidža Stojković i Marko Vanila u romantičnoj vezi?! (Foto)

Aleksandra Džidža Stojković razočarala je mnoge koji su očekivali da će nakon rijalitija Farma završiti u zagrljaju Mikija Đuričića. Umesto njega, ona se izgleda opredelila za drugog farmera - Marka Vanilu!

Aleksandra Džidža Stojković i Marko Vanila u romantičnoj vezi?! (Foto)



Da je rijaliti Farma plodno tle za ljubav, dokaz je još jedna romansa koja se rodila između učesnika ovog rijalitija - pevačice Aleksandre Džidže Stojković i di-džeja Marka Vanile, piše "Alo".

Nakon što su izbačeni sa imanja u Lisoviću, njih dvoje su nastavili da se druže, a nedavno su shvatili da ih vezuju jake emocije. Navodno, rad na duetu "Januar" bio je inicijalna kapisla za započinjanje romanse.

"Iako su od samog početka druženja osećali da su nešto više od prijatelja, dugo im je trebalo da to priznaju jedno drugom. Pošto su zbog snimanja pesme sve češće provodili vreme zajedno, postali su otvoreniji jedno prema drugom i kada su shvatili da oboje gaje iste emocije, više nije bilo razloga da ne budu zajedno. Trenutno uživaju u ljubavi, ali se boje da ih medijska pompa ne razdvoji. Zato kriju da su u vezi, dok ne budu sigurni da će to trajati", otkriva izvor za "Alo".



Njih dvoje su u prisnom razgovoru uslikani nedavno u kafani "Ona moja", gde su čitavu noć šaputali i nazdravljali rakijom. Još tada su njihovi bliski prijatelji slutili da se njihovo poznanstvo neće završiti samo na druženju. Navodno, ovu vest najteže je prihvatio Miki Đuričić, koji je u rijalitiju bio zaljubljen u Džidžu, dok se sa Markom u jednom trenutku čak i potukao!

Sama Džidža nije želela previše da komentariše ove navode, već je ostala prilično tajnovita. "Mi smo stalno zajedno, družimo se, ali privatni život zaista ne želim da eksponiram", rekla nam je Džidža, dok je Marko kratko poručio da su njih dvoje "veoma bliski".

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>