Region

Svet

Zvezde Granda: Muamer, Marina, Peđa, Emina i Ivona idu dalje! (Foto)

Završeno je i trinaesto kvalifikaciono veče takmičenja Zvezde Granda, a i ovog puta je nakon baraža izabrano pet takmičara koji će proći dalje. To su Marina Antić, Muamer Bjelak, Peđa Vujić, Emina Islamović i Ivona Negovanović.

Zvezde Granda: Muamer, Marina, Peđa, Emina i Ivona idu dalje! (Foto)



Zvezde Granda: Tijana, Armin, Danijel, Marko i Haris idu dalje! (Foto)
U žiriju su se kao i uvek našli Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić i neizostavni Šaban Šaulić, kao i žiri Grand produkcije Lepa Brena i Saša Popović.

I ovog puta Zorica Brunclik i Bosanac imali su nekoliko "vatrenih strela" jedno za drugo, pa je ovog puta pevačica rekla Bosancu da ima osećaj kako ga konstantno drma klimaks. Ipak, veče je prošlo bez većih sukoba u žiriju, a kandidati su izabrani.



Ovu emisiju je obeležila i kandidatkinja vrlo atraktivnog izgleda koja je dobila tri tastera - od Bosanca, Ace i Šabana, pa je Zorica prokomentarisala kako su je sigurno videli i zato propustili dalje, ali je na kraju ipak odlučio Saša Popović.



U baražu se našlo 12 takmičara, a Lepa Brena i Saša Popović u ovoj emisiji su iskoristili svih pet šansi da propuste kandidate oko kojih se žiri nije jednoglasno složio. Na kraju su izabrani Marina Antić, Muamer Bjelak, Peđa Vujić, Emina Islamović i Ivona Negovanović i oni odlaze u sledeći krug takmičenja Zvezde Granda.



Petoro najboljih iz 13. kvalifikacione emisije plasiralo se u sledeći krug takmičenja, a već sledeće subote biće izabrana još jedna petorka koja ostaje u Zvezdama Granda. Voditelj Vojda naglasio je pred sam kraj emisije šta je sve potrebno da bi se izabrali kandidati, a sem glasa koji je neophodan, potreban je i dobar izgled, a ocenjuje se i stil.



Večerašnji specijalni gost bio je Peđa Medenica koji je izveo pesmu "Dođeš mi u san". On je izašao na scenu nakon što su se takmičari predstavili u baražu i otpevali po jedan refren, a onda je objavljena i konačna odluka žirija.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>