Region

Svet

Farma 5: Katarina Grujić - Uspela sam da razbijem predrasude o sebi, kao vaspitana i sposobna gradska devojka!

Katarina Grujić ostala je do samog kraja rijalitija Farma 5 kao jedan od učesnika, a posle brojnih poruka podrške koje je dobila na društvenim mrežama, odlučila je da se zahvali svojim fanovima.

Farma 5: Katarina Grujić - Uspela sam da razbijem predrasude o sebi, kao vaspitana i sposobna gradska devojka!Katarina Grujić i Boris Stamenković i posle Farme nerazdvojni! (Foto)
Pre svega Katarina se zahvalila ekipi koja održava njene stranice na Fejsbuku i koji su uz nju od takmičenja Zvezde Granda pa do kraja Farme. Onda je usledila zahvalnica svima koji su je podržavali tokom njenog učešća u ovom rijaltiju.

"Najveće HVALA svim ljudima koji me podržavaju i vole onakvu kakva sam!! Cilj mi je ulaskom na Farmu bio da razbijem predrasude o sebi! Uspela sam u tome, a vaše poruke hvale, podrške su mi dokaz i velika snaga! Dokazala sam da gradska devojka sa 21 godinom koja je vaspitana i kulturna ume itekako da obavlja sve kućne poslove, da se odlično snadje u kuhinji, da ima svoj stav i mišljenje i da ga niko ne može promeniti, da branii sebe, da poštuje starije i da voli, da se smeje ,da je uvek za akciju, pesmu, druženje i da pomogne prijatelju u nevolji! Ovo su sve vaše reči kako ste mene videli i niste pogrešili nigde Upravo sam takva.  Hvala svima još jednom, prepuno mi je srce, a ovo je bila jedina nagrada za mene - izaći kao vredan, pošten ,dobar čovek i čistog obraza!!", napisala je Katarina Grujić na svom profilu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>