Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić se vratila u Skadarliju (Foto)

Iako od rođenja ćerkice Darije još nije prošlo ni 40 dana, glumica Ljiljana Jakšić (52), poznata kao Salveta iz serije "Kursadžije", vratila se svom poslu i svako veče uveseljava goste u Skadarliji.

Ljiljana Jakšić se vratila u Skadarliju (Foto)



Ljiljana Jakšić: Moram odmah da se vratim poslu da bih prehranila ćerku Dariju!
Ona je nedavno za "Alo!" izjavila da mora da počne da radi kako bi prehranila svoju mezimicu, a očigledno je da i boemska četvrt u Beogradu ne može bez ove skadarlijske dame s obzirom na to da je njen nastup u četvrtak uveče u restoranu "Tri šešira" propraćen velikim aplauzom.



"Ljiljana je nedavno počela ponovo da radi u Skadarliji i mogu vam reći da je svi gosti obožavaju. Navikli su na njene priče i prelep glas, pa je mnogima nedostajala dok je odsustvovala zbog porođaja. Ona jeste samohrana majka i znam da joj svaki dinar mnogo znači, tako da je razumljivo što se vratila poslu. Ljiljana veoma uživa dok radi i zaista sa osmehom ispriča svaku priču i zapeva poneku pesmu. Gosti su oduševljeni što je ponovo u Skadarliji, ali ni ona ne krije da uživa u svakom nastupu", izjavio je izvor blizak glumici i dodao da je Ljiljana Jakšić brižna majka.

"Iako radi, Ljiljana sve vreme razmišlja o svojoj mezimici Dariji i brine se kako joj je kod kuće. Mislim da joj njena sestra pomaže u čuvanju bebe. Njih dve su veoma bliske i velika podrška jedna drugoj. Ljiljana i dalje priča o svojoj ćerkici kao o velikom daru od boga", kaže izvor.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>