Region

Svet

Jelena Golubović: Ne kajem se što sam pokazala grudi, one su karta za svet!

Rediteljka Jelena Golubović izašla je kao pobednik sa Farme 5, ali svakako i kao lik koji je u ovoj sezoni ostavio gledaocima najviše scena za pamćenje, među kojima je i pokazivanje grudi za stolom u trpezariji.

Jelena Golubović: Ne kajem se što sam pokazala grudi, one su karta za svet!Farma 5: Jelena Golubović pokazala grudi pred svima! Ivan predlaže silikone! (Foto 18+)
Golubovićeva smatra da njeno poprsje govori mnogo toga o njenoj unutrašnjosti, ali i da je demonstriranje njenih intimnih delova "karta" za bolju budućnost. "Ne kajem se što sam pokazala grudi, to sam uradila jer su me isprovocirali. Šta im fali? Svesna sam da su lepe i nikada ne bih stavljala silikone. Moje grudi su naša karta za svet", rekla je Jelena Golubović.

Farma 5: Jelena Golubović opet pokazala gole grudi! Ovog puta, neplanirano! (Foto 18+)
"U šoku sam, ali sam srećna što sam izašla kao pravi farmer. Prosidba, pobeda, sve me je zateklo i baš sam u šoku, ali sam i zbunjena.

Izgleda da se mama nije složila sa tim što sam se verila sa Čupom, ali ovo je samo veridba, videćemo još šta i kako", prokomentarisala je rediteljka i dodala da će novac od nagrade uložiti u novu predstavu.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>