Region

Svet

Rada Manojlović: Za Novu godinu se mi pevači uvek najviše oparimo!

Rada Manojlović uvek radi punom parom, osobito za novogodišnje praznike. Umor je sustiže, ali se ipak ne žali, jer, kako kaže, upravo su ovo oni dani kada se pevači najviše "opare".

Rada Manojlović: Za Novu godinu se mi pevači uvek najviše oparimo!



Popularna pevačica Rada Manojlović ne staje sa nastupima. Ona je, naravno, u 2014. godinu ušla radno. Za novogodišnju noć pevala je u Cirihu, a već za reprizu u Beogradu. Zbog toga je, kako je rekla za emisiju "Exkluziv", potpuno neispavana i umorna, ali se istovremeno oseća i predivno.

"U Novu godinu sam ušla standardno - neispavano. Ali, mora tako, jer upravo za nastup u novogodišnjoj noći se mi pevači najviše oparimo", rekla je Rada sa osmehom, i dodala da je novogodišnji nastup za svakog pevača uvek krunisanje cele prethodne radne godine.

Ona je takođe otkrila da je za Novu godinu poželela da ima malo više slobodnog vremena koje bi provodila u druženju sa prijateljima, ali s obzirom da je popularna pevačica bukirala nastupe sve do kraja oktobra 2014. godine, za Deda Mraza će biti teško izvodljivo da joj tu želju i ispuni.

Manojlovićeva je takođe kazala da manijak, bivši robijaš, koji je progoni već više od godinu dana, ne odustaje, te da je celu tu situaciju morala da prepusti policiji.

"Išla sam linijom manjeg otpora, misleći da će da odustane, ali pošto se to nije desilo morala sam slučaj da prijavim policiji, tako da oni to rešavaju", zaključila je Rada Manojlović.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>