Region

Svet

Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić dobiće sina: Ne planiramo venčanje, šta će nam papir?! (Foto)

Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić sa velikim osmesima i srećom su ušli u 2014. godinu, jer ih uskoro čeka najuzbudljivija životna uloga - uloga roditelja. Naime, kroz tri meseca oni će postati ponosni mama i tata malenog dečaka.

Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić dobiće sina: Ne planiramo venčanje, šta će nam papir?! (Foto)



Zaljubljeni sportski par, odbojkašica Ivana Đerisilo i rukometaš Ognjen Kajganić, za tri meseca dobiće malo muško pojačanje na svom životnom terenu – sina čiji dolazak na svet s nestrpljenjem iščekuju.

"Osećam se super u trudnoći i svakoj ženi poželela bih isto, ali ipak ne bih još detaljisala na tu temu", rekla je Ivana za "Story", i dodala da za sada ne planira da i pred zakonom ozvaniči svoju vezu sa Ognjenom. "Šta će mi papir? Da mi država potvrdi kako volim nekoga", dodala je kroz osmeh šarmantna plavuša koja odlično podnosi trudnoću i za sada, osim stomaka, nema ni kilogram viška.


Foto: Luka Šarac

Inače, buduća zgodna mama je pre veze sa Ognjenom i plivačem Miloradom Čavićem bila u braku baš sa rukometašem, nekadašnjim igračem Crvene zvezde Borisom Stankovićem. Pre nego što je zatrudnela, nakon povratka iz turskog Galatasaraja trenirala je odbojku upravo za crveno-bele, a da li će se nadalje posvetiti karijeri, vaspitanju deteta ili će sve uspešno objediniti, pokazaće godina pred nama.

Autor: T.I.
Izvor: Story
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>