Region

Svet

Seka Aleksić: Verujem da će Bog podariti Veljku i meni potomstvo

Seka Aleksić prezadovoljna je svim postignutim u prethodnoj godini: zabeležila je poslovni uspeh veći nego ikad, a i dalje uživa u ljubavi sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, te kaže da bi takav brak svakom poželela.

Seka Aleksić: Verujem da će Bog podariti Veljku i meni potomstvo



Sumirajući utiske o prethodnoj godini, Seka Aleksić je za "Alo" rekla da ima sve razloge da bude prezadovoljna: kako na psolovnom, tako i na privatnom planu.

Seka Aleksić spremna za Novu godinu: Ima i svog seksi Deda Mraza koji štipka za guzu! (Foto+Video)
"Za mene je ova godina bila veoma uspešna na svim poljima. Mnogo sam radila, ali sam i pored toga imala vremena da se posvetim porodici i prijateljima, da putujem i upoznajem nove ljude koji su me obogatili svojim iskustvima i načinom razmišljanja. Snimila sam novi singl "U mraku", koji je publika odlično prihvatila. Ove godine Veljko i ja smo naš dom učinili još lepšim. Malo smo ga preuredili, u dvorištu sada imamo i bazen, pa tako naši prijatelji mogu da uživaju kad su kod nas u gostima, kao da su na letovanju", rekla je Seka za "Alo".

S obzirom da se tokom godine pisalo da će se Seka podvrgnuti vantelesnoj oplodnji, na pitanje kakvi su joj planovi po pitanju potomstva, pevačica kaže:

"Pisalo se! Dobro rečeno! Odavno sam odlučila da svoju intimu čuvam za sebe! Neke stvari u životu se dešavaju baš onda kada im je vreme, ne onda kada bismo mi to možda želeli. Verujem u Boga i njegovu silu!"

Seksi Seka Aleksić u novogodišnjem editorijalu (Foto)
Na novinarske naslove da su ona i njen suprug Veljko pred razvodom, nije reagovala. "Vreme ne trošim na neozbiljne stvari i teme, a takvi naslovi su upravo takvi. Nisu me čak ni privukli da pročitam šta tačno piše. Zrelost i ozbiljnost mi ne dozvoljavaju da krenem "rafalno" da iznosim argumente protiv. Moj, i poslovni i privatni život je već godinama pred medijima i javnošću kao na dlanu. U priče o navodnoj krizi u mom braku ne veruju ni oni koji ih plasiraju. Svakome bih poželela brak kakav je Veljkov i moj", zaključila je Seka Aleksić.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>