Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović ipak zajedno: Uz poljupce dočekali 2014. godinu! (Foto+Video)

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović su navode o raskidu verdibe demantovali na najbolji mogući način: poljupcima i zagrljajima koje je ovaj par razmenjivao u novogodišnjoj noći.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović ipak zajedno: Uz poljupce dočekali 2014. godinu! (Foto+Video)



Nataša Bekvalac: Nemam planove u vezi sa venčanjem!
Vest da su pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vlada Vuksanović opet raskinuli, ali ovaj put veridbu, šokirala je mnogobrojne obožavaoce ovog slavnog para. Ipak, mogu biti mirni, jer su Nata i Vlada zaljubljeniji i srećniji no ikada.

Naime, popularni par noć između 31. decembra i 1. januara proveo je u jednom beogradskom klubu, u koji su se zaputili nakon Natašinog nastupa na novogodišnjem koncertu ispred Narodne skupštine u Beogradu. U sjajnoj atmosferi, njih dvoje su uživali do jutarnjih sati, a svojim poljupcima i razmenjivanjem nežnosti bili u centru pažnje svih, pa naravno i fotoreportera.


Foto: Nemanja Radenković

Vlada Vuksanović: Priča o raskidu sa Natašom je izmišljena!
Samim tim je potvrđeno da se Vladimir s razlogom oglasio na svom Fejsbuk profilu gde nije želeo da demantuje, ali je sa čuđenjem odreagovao na pisanja medija o tome da su njih dvoje raskinuli. Par je na dočeku uživao do ranih jutarnjih časova, a u ponoć nazdravili šampanjcem za uspešnu proteklu godinu.

Bekvalčeva je inače u beogradski  klub sa svojim verenikom stigla nakon veličanstvenog nastupa ispred Skupštine Srbije gde je pevala pred nekoliko desetina hiljada ljudi. Pogledajte delić atmosfere sa njenog novogodišnjeg nastupa:



Autor: T.I.
Izvor: Story
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>