Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić javno u emisiji obećao Jeleni Jovanović seks!

Edin Škorić i Jelena Jovanović, zajedno sa ostalim superfinalistima Farme 5, gostovali su u emisiji "Amidži šou", te publici otkrili da još uvek nisu proveli noć zajedno, ali da će se to desiti čim pre!

Farma 5: Edin Škorić javno u emisiji obećao Jeleni Jovanović seks!



Dosta se polemisalo da li su Edin Škorić i Jelena Jovanovć imali seks na Farmi. Iako su neki farmeri tvrdili da jesu, što u pušnici, što ispod jorgana, njih dvoje to oštro demantuju.

Farma 5: Jelena Jovanović - Nisam imala seks sa Edinom, to je Romana izmislila zbog ljubomore!
Tako, u emisiji "Amidži šou", Jelena Jovanović požalila se što ona i Edin, po izlasku sa imanja, nikako da odvoje vreme da se posvete isključivo jedno drugom, te kazala da joj je neobično što još uvek nisu zajedno proveli noć.

"Umorna sam, ali mi je prosto neverovatno što Edin ja nismo neprestano zajedno kao što je to bilo tokom Farme... nadam se da ćemo večeras biti zajedno", rekla je Grandova zvezda.

Na to joj je Škorić zagonetno odgovorio: "Bićemo zajedno večeras, obećavam", a što je Jovanovićevoj izmamilo zadovoljan osmeh na lice.

Njih dvoje su još jednom potvrdili da su u ljubavi, te da njihova veza nije bila taktika za ostajanje na imanju u Lisoviću, i da se nadaju da će uspešno nastaviti svoju romansu i sada, van rijalitija. "Ako postoji ljubav, ne znam zašto ne može da opstane veza i van Farme. Za sada sve odlično funkcioniše", zaključio je bivši odbojkaš.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>