Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović ponovo zaprošena! Čupo Kalač dobio konkurenciju?!

Jelena Golubović, pobednica rijalitija Farma 5, koja je svoju pobedu krunisala i veridbom, ponovo je dobila bračnu ponudu pred kamerama! Posle Čupe Kalača, rediteljka ima novog udvarača!

Farma 5: Jelena Golubović ponovo zaprošena! Čupo Kalač dobio konkurenciju?!



Jeleni Golubović, pobednici Farme, gostovanje u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića ostaće u lepom sećanju, jer je dobila još jednu bračnu ponudu.

Farma 5: Jelena Golubović - Mama i baka ne veruju u moj brak sa Čupom
Naime, rediteljka se i u ovoj emisiji pojavila sa krunom na glavi, a to je obrazložila na sledeći način. "Pa valjda sam ja neka kraljica rijalitija, ili još bolje - princeza", rekla je rediteljka, verovatno aludirajući na to što ju je, sada već njen verenik, Čupo Kalač, nazvao njegovom "princezom Dajanom".

Međutim, Čupo Kalač, kojem je Golubovićeva u emisiji opet po ko zna koji put poručivala da ga voli, dobio je konkurenciju! Naime, u živom programu uključivali su se gledaoci koji su superfinalistima postavljali pitanja,  a jedan je naročito oduševio pobednicu Farme, a oostale superfinaliste, kao i voditelja, nasmejao do suza.

Gledalac je odmah po uključenju u program počeo da hvali Jelenu, a potom joj poručio da Čupo nije za nju, već da je upravo on, gledalac, pravi muškarac za rediteljku. "Jelena, zaljubio sam se u tebe! Ostavi Čupu i udaj se za mene", kazao je tajanstveni muškarac, a potom Jeleni otpevao i ljubavne stihove.

Kako će ovo uticati na odnos Golubovićeve i Kalača, i da li će se sada, kada vidi da joj se "novi vidici" otvaraju, rediteljka pokolebati u odluci da se uda za svog rijaliti partnera, saznaćemo uskoro.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>