Region

Svet

Željko Joksimović sa finalistima X Factor Adria oduševio Kruševljane u novogodišnjoj noći (Foto)

Željko Joksimović je 2014. godinu dočekao na Trgu u Kruševcu, gde je pred hiljadama svojih obožavaoca pesmom učinio da ulazak u Novu godinu prođe u najboljem mogućem raspoloženju.

Željko Joksimović sa finalistima X Factor Adria oduševio Kruševljane u novogodišnjoj noći (Foto)



Svoj novogodišnji nastup, Željko Joksimović je poklonio Kruševljanima, u čijem gradu je popularni kantautor uveseljavo hiljade njih. Vlasnik nebrojeno mnogo hitova, još jednom je dokazao da je maestro u kreiranju sjajne atmosfere, a ovog puta imao je i malu pomoć.



Naime, željko je u novogodišnjoj noći na scenu izveo i svoje štićenike iz muzičkog šou programa X Factor Adria. Finalisti Maja Novaković, Daniel Kajmakovski i Mladen Lukić, kojima je upravo u popularnom šouu Joksimović mentor, imali su svoje "vatreno krštenje" pred kruševačkom publikom.

Željko Joksimović na novogodišnjem koncertu peva sa Majom, Danielom i Mladenom iz X Factor Adria (Foto)
Naravno, vanserijski talentovan trojac, pa još uz Joksimovića, pokazao je svojim vokalima da zaista opravdava status finalista popularnog šoua. "Fenomenalan ambijent prepunog Trga. Divna i raspevana publika, dobra energija i još bolja svirka. Drago mi je i zbog izuzetno pozitivnog prijema kod publike kandidata kojima sam ja mentor", napisao je Željko Joksimović na svom Fejsbuk profilu.



X Factor Adria: 7. januara počinju nastupi uživo!
Možemo da konstatujemo da se Željko ozbiljno naoštrio i da neće imati milosti prema ostalim sudijama u šouu X Factor Adria, odnosno Kristini, Emini i Kikiju. S obzirom da je svoje štićenike sinoć već suočio sa višehiljaditom publikom i živim nastupom, oni će biti u velikoj prednosti u odnosu na ostale kandidate, kada dođe do faze u kojoj će njihovi nastupi ići uživo, a što ćemo videti već 7. januara.

Autor: T.I.
Foto: Facebook/Minacord Production

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>