Region

Svet

Farma 5: Jelenu Golubović napao gledalac u emisiji - Lažete za magistraturu! (Video)

Jelena Golubović, pobednica rijalitija Farma 5, gostovala je u emisiji "Narod pita", a pored gledalaca koji su se javljali kako bi izrazili podršku rediteljki, bilo je i onih koji nimalo nisu zadovoljni pobednicom ove sezone.

Farma 5: Jelenu Golubović napao gledalac u emisiji - Lažete za magistraturu! (Video)



Farma 5: Finalisti sumirali utiske - Edin Škorić se podsmevao Jeleni Golubović, hteo da napusti studio!
Jelena Golubović gostovala je u emisiji "Narod pita" koju je vodio Vlada Stanojević, a u duhu titule koju je preksinoć osvojila, pobednice rijalitija Farma, rediteljka je došla sa krunom na glavi.

Rediteljka nije skidala osmeh sa lica, te je sa oduševljenjem slušala komentare onih gledalaca koji su se javljali kako bi joj izrazili podršku. Naravno, bilo je i onih koji su razočarani izborom pobednika ove sezone farme, te nisu štedeli reči kako bi uvredili rediteljku.

Tako, javio se gledalac koji je oštro počeo da ispituje rediteljku gde je ona to učila režiju, kako je polagala magistraturu, i kod kojeg profesora na ukrajinskom univerzitetu je bila u klasi.

Golubovićeva je počela da odgovara, ali ju je gledalac vrlo brzo prekinuo, te optužio da laže. Jelena se ipak nije dala previše zbuniti, te je iznerviranog gledaoca uputila na adresu na kojoj može da proveri sve detalje u vezi sa njenom magistraturom. Pogledajte spornu scenu iz emisije "Narod pita":



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>