Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović - Nisam imala seks sa Edinom, to je Romana izmislila zbog ljubomore!

Jelena Jovanović i Edin Škorić svakako su svojom ljubavnom vezom obeležili petu sezonu rijalitija Farma, a po završetku istog, mlada pevačica oštro demantuje glasine da je sa bivšim odbojkašem imala seks na imanju u Lisoviću.

Farma 5: Jelena Jovanović - Nisam imala seks sa Edinom, to je Romana izmislila zbog ljubomore!



Izbačen sa Farme 5: Jelena Jovanović napušta imanje u superfinalu!
Mlada pevačica Jelena Jovanović još uvek se oporavlja od šoka što je posle 120 dana provedenih u izolaciji tokom rijalitija Farma 5, konačno ugledala svoju porodicu. "Osećanja su mi pomešana, i srećna sam i čudno se osećam, vidimo drage ljude posle četiri meseca i prosto ne znam šta ću pre", rekla je ona za "Telegraf".

Grandova zvezda oštro opovrgava priče da je ljubavna romansa između nje i Edina Škorića bila njihova taktika za što duži ostanak u rijalitiju. "Svi znaju koliko smo Edin i ja iskreni u tome, čak smo i previše bili zajedno! A priča da smo folirali potekla je od samih farmera kojima smo bili konkurencija, a mnogi su i bili ljubomorni. To je prljava i ružna igra. Bilo je toliko groznih stvari koje mi je Zorica Marković rekla, ali me nitšta nije pogodilo, a to što je rekla da sam Romkinja mene ne vređa jer nisam, a i da jesam ne bih se uvredila. Vesna i Zorica žele da se neko njih plaši ili da sa njima priča na najprljaviji način, da ih psuje. Ja to nisam htela", kazala je Jelena.

Farma 5: Jelena Jovanović - Romana, ti si mala Zorica! Romana - A ti si najveći folirant! (Video)
Jovanovićeva je takođe demantovala i glasine da se između nje i Edina na Farmi desio seks. "Seksa nije bilo! To je nešto što je Romana glumila i idalje mi nije jasan taj njen gest, potpuno mi je nejasna žena, to su dve osobe u njoj. Napadala je mene i Edina, tračarila je, izmišljala da smo se imali seks, i još mnogo stvari, i to verovatno iz čiste ljubomore", kategorično je zaključila.

"Jako je bilo teško izdržati bez seksa na Farmi, želim to već tri meseca! Edin i ja smo često bežali jedno od drugog, nismo smeli ni da se poljubimo, odmah se desi ta neverovatna strast i odgurnemo jedno drugo. On se mnogo više kontrolisao nego ja, to mi je mnogo drago jer vidim da me poštuje. Jedva čekam da sad svi odete i da se on i ja nađemo posle, konačno da dočekamo i to", rekla je Jelena Jovanović.

Farma 5: Edin Škorić - Porodica je podržala moju vezu sa Jelenom Jovanović! (Video)
Ona je dodala i da se raduje upoznavanju sa Edinovom porodicom. "Sa njegovim tatom sam se upoznala malopre i odlično sam prošla, a nadam se da će tako biti i sa Edinovim klincima, da će me lako prihvatiti, a njegovu bivšu ženu nemam šta da komentarišem, ona je majka njegove dece i ja to poštujem", rekla je pevačica.

Ipak, njoj je za nijansu palo raspoloženje kada je čula da je odbojkaš, posle njihove žučne svađe koja je obeležila poslednju sedmicu na imanju, za nju rekao da nije njegov nivo, međutim, trudila se da to sakrije, a njegovu nemilu izjavu opravda.

Farma 5: Jelena Jovanović - Crkni, go**o! Edin - Sramoto, marš! Izd***vaš se jer sam ti posolio hranu! (Video)
"Mnoge probleme sa Edinom nisam želela da otkrivam na imanju, pa sam šaputala, zbog čega smo bili sto puta kažnjeni. Ja razumem da on ne voli psovke i trudila sam se da pred njim ne psujem, a kada sam mu rekla da puši k***c, to sam uradila samo da bih mu napakostila, jer mi je bilo preko glave svega.  On i ja jesmo rekli jedno drugom strašne stvari, ali smo oboje bili povređeni. To što je on rekao da ja nisam njegov nivo nije u redu, ali to je uradio u afektu i sve mu opraštam", zaključila je Jelena Jovanović.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>