Ljubav

Style

Zlatna pravila ponašanja: Šta nikako da ne činite na dočeku

Još samo malo nas vremena deli od najluđih sati u ovoj godini, ubitačna odevna kombinacija verovatno je već spremna, ali bez obzira gde idete na novogodišnji doček, evo nekoliko stvari kojih bi trebalo da se pridržavate.

Zlatna pravila ponašanja: Šta nikako da ne činite na dočeku



Dobro raspoloženje sastavni je deo novogodišnjeg dočeka, no svako preterivanje poput divljanja i raskalašenosti, posebno ako je zabava mirnijeg tipa nije poželjno.

Verovatno ovo već znate, ali nije loše ponovo da vas podsetimo: nemojte dopustiti da vas drugi nagovore na nešto što nije vaš stil zabave pa da sami sebi upropastite žurku grleći WC šolju ili radeći klovna od sebe (a sve još može biti snimljeno i dokumenovano; nisu svi ljudi dobronamerni). Ne dozvolite da vas nagovore na nešto zbog čega ćete kasnije požaliti, poput seksa bez zaštite ili slično.

Nemojte previše gnjaviti oko puštanja omiljene muzike, jer možda većina na partiju ne deli vaš muzički ukus, pa neće svi biti jednako oduševljeni nekim egzotičnim zvucima koje većina zvanica nije nikad ni čula.

Nemojte se već na samom početku namrgođeno povući u ćošak, prekrstiti ruke i zauzeti stav 'ovde je bezveze'. Vaše će se negativno raspoloženje proširiti poput zaraze i svi će vas obilaziti u širokom luku. Nije kul ni celo vrijeme prčkati po mobilnom ili visiti na Fejsu. Nije dobro ni da se poput predatorke odmah čim stignete počnete nabacivati svim raspoloživim momcima na žurci jer bi moglo ispasti da vam je to bio i jedini cilj.

Ne nervirajte se ni ako se neko obukao isto kao i vi. Znamo da vam se to u tom trenutku čini kao totalna katastrofa, no takve se stvari događaju čak i selebritijima. U krajnjem slučaju, možete se obe našaliti na račun cele priče i čestitati jedna drugoj na dobrom ukusu.

Ako nisi navikle na visoke štikle, bolje ih izostavite iz svoje odevne kombinacije za to veče, jer se nećete moći opustiti i uživati u zabavi. Isto se odnosi i na odeću u kojoj se ne osećate udobno, a baš ste se taj put odvažile doći u miniću.

U neseseru neka se nađe nekoliko najnužnijih potrepština, a možete poneti i jedne hulahopke i baletanke za svaki slučaj.

I za kraj, dobar provod i svako dobro u 2014. vam želi naša redakcija!

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>