Region

Svet

Goca Tržan: Plakala sam kao kiša kada se TLZP završio

Goca Tržan, po završetku šoua Tvoje lice zvuči poznato, sumirala je svoje utiske, i priznala da joj je bilo jako teško kada su svi zajedno po poslednji put izašli na scenu, te nije uspela da zadrži suze.

Goca Tržan: Plakala sam kao kiša kada se TLZP završioŠou Tvoje lice zvuči poznato se završio, a učesnici sada sumiraju utiske. Pevačica Goca Tržan kaže da joj nije bilo ni malo lako kada su poslednji put svi zajedno izašli na binu.

"Kada je počela finalna numera i kada smo svi zajedno izašli na binu poslednji put rasplakala sam se. Ma plakala sam kao kiša", priznaje Goca.

Međutim, ona takođe priznaje da je jedva čekala da se završi jer su pripreme i snimanja bili veoma zahtevni. "Ovaj šou ozbiljno crpi energiju i oduzeo mi je mnogo vremena. Prethodna tri meseca nisam imala život, a i Košutnjak koji je predivno mesto mi se smučio jer sam svakog dana bila ovde. Ali to kažem sada, a za par dana će mi sve ovo užasno nedostajati", rekla je Goca.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Trijumfovala Goca Tržan kao Kristina Agilera! (Foto)
Druženje na snimanjima je kako kaže bilo nešto posebno, a kao najlepše trenutke Goca izdvaja sve ono što se dešavalo iza kamera. "Najlepši su bili oni trenuci iza bine, dok smo spremali numere, dok smo pričali viceve, hranili se, donosili jedni drugima čokoladice, častili... To su neki naši trenuci koji se nisu videli na televiziji", kazala je pevačica.

Goca kaže da bi mnogo volela da je u šou imala još neku žensku ulogu, međutim i među brojnim muškim ulogama ima svoje favorite.

"Omiljeni nastup su mi bili Cane i Knez, a od ženskih Kristina Agilera. Bilo bi super da sam imala više žena onda bih verovatno imala više omiljenih nastupa".

Za svoje kolege iz šoua ima samo reči hvale. "Svi takmičari su toliko talentovani, svi su bili veoma dominantni i u svakom trenutku sjajni. Kada me novinari pitaju za favorita ja im uvek kažem da ga nemam jer su svi bili apsolutno genijalni", zaključila je Goca Tržan.

Autor: T.I.
Izvor: prva.rs
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>