Region

Svet

Lepa Brena: Da se nisam udala za Bobu, ne bih se ni udavala (Foto)

2013. godina bila je turbulentna za Lepu Brenu. Njeni sinovi su otišli u Sjedinjene Američke Države na školovanje, pa je pevačica zajedno sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem morala da se prilagodi praznom domu.

Lepa Brena: Da se nisam udala za Bobu, ne bih se ni udavala (Foto)



Lepa Brena: Imam tajni dogovor sa Deda Mrazom, nisam nimalo skromna!
U intervjuu za "Alo", Brena je istakla da joj je najveća podrška bila upravo njena “jača polovina” i navodi da su ih spojili su ih teški životni trenuci. "Boba i ja smo se borili da sačuvamo porodicu, kao jedinu trajnu životnu vrednost. Nisam pobornik da svaki brak treba sačuvati. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Tu nema veštačkog disanja. Da se nisam udala za Bobu, sigurno se ne bih ni udavala. Jer nije lako sa mnom, ali ni sa muškarcima sa ovih prostora. Kada se spoje dve jake energije, dve izgrađenje samostalne ličnosti, dve karijere, treba mnogo napora da se stvori zajednica u kojoj će te dve osobe moći da nastave zajedno. I naravno da je najlakše odustati. Uvek je lakše odustati, nego se potruditi. Idealni brakovi postoje samo na filmu. Ali mene i Bobu su osim ljubavi i dece, spojili i teški životni trenuci kroz koje smo prošli zajedno. To je učinilo da trajemo", rekla je legendarna folk pevačica Lepa Brena.



Premijerno: Lepa Brena - Ljubav čuvam za kraj! Poslušajte novi singl (Video)
Na pitanje kako će pamtiti 2013. godinu, Brena je odgovorila sledeće. "Ovu godinu ću pamtiti po tome što su mi deca otišla iz kuće i što sam posle izvesnog vremena naučila da se izborim s tim. Utehu sam našla u poslu, radim nove pesme, a pesmu "Ljubav čuvam za kraj" pokloniću svojim fanovima pred 2014. godinu. Kada pravim godišnji plan, uvek imam neke velike, ali dostižne ciljeve i poslovno i privatno. Novi album je jedan od tih ciljeva i Hari Varešanović", rekla je pevačica koja je otvoreno govorila i o svojim sinovima.

"Na razdvojenost se navikavam, ali pošto su trenutno ovde sa nama, nemam osećaj da su daleko. Stefan je jedna nežna, lirska duša, dok je Viktor nasledio moj i Bobin temperament. Obojica vole muziku i sport, što mi je jako drago, jer ih i jedno i drugo motivišu na dobre vibracije i pozitivan odnos prema životu. Navikli su na javno eskponiranje i činjenicu da su deca poznatih roditelja", rekla je Brena.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Nenad Stojković Pixi

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>