Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić - Porodica je podržala moju vezu sa Jelenom Jovanović! (Video)

Pobednik Farme 5 je izglasan sinoć, a u superfinalu ostali su i Edin Škorić i njegova lepša polovina Jelena Jovanović, koji su među poslednjim farmerima napustili popularno imanje u Lisoviću, posle četiri meseca boravka na njemu.

Farma 5: Edin Škorić - Porodica je podržala moju vezu sa Jelenom Jovanović! (Video)Farma 5: Finalisti sumirali utiske - Edin Škorić se podsmevao Jeleni Golubović, hteo da napusti studio!
Po dolasku u studio sačekali su ih članovi porodice, a prva je stigla Jelena Jovanović koja je grcala u suzama dok se grlila sa bratom. Edina je sačekao njegov otac od koga je prethodno primio video poruku, dok je još uvek bio na Farmi. Kada je Edinov otac završio, Jelena Jovanović je mahnula i rekla: "Pozdrav za Edinovog tatu", a izgleda da se njeno ponašanje prema Edinovim roditeljima isplatilo.

Naime, Edin Škorić je jutors, gostujući u jutarnjem programu televizije Pink izjavio kako su njegovi vrlo zadovoljno Jelenom Jovanović i da nemaju ništa protiv njihove veze: Uvek su mi davali vetar u leđa i podržavali me, zadovoljni su i sada" rekao je bivši sportista. Sem toga i Jelena Jovanović kaže da je presrećna što njihovu vezu podržava i Edinova porodica.Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>