Region

Svet

Ceca Ražnatović: Anastasija i Veljko navijaju za to da nađem dečka! (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović zadovoljna je svim onim što je postigla u 2013. godini, ali je otkrila da još uvek nije pronašla muškarca svog života, iako njena deca, Anastasija i Veljko, već uveliko navijaju za to.

Ceca Ražnatović: Anastasija i Veljko navijaju za to da nađem dečka! (Foto)



Ceca Ražnatović: U novogodišnjoj noći pevaću besplatno za svoj grad! Beograd i Srbija su mi dali sve!
Ceca Ražnatović kaže
da će 2013. godinu pamtiti po spektakularnom koncertu na Ušću, ali i po fenomenalnom novom albumu koji je zaludeo publiku. Takođe, o besplatnom novogodišnjem koncertu koji će večeras održati ispred Narodne skupštine u Beogradu, za "Kurir" kaže da joj imponuje što će pevati svom narodu, te da joj za to ne treba nikakva finansijska nadoknada

Folk diva je otkrila i da nema muškarca pored sebe, ali da bi njena deca, Anastasija i Veljko, voleli da je vide ispunjenu i na tom planu.

Da li Veljko i Anastasija utiču na tvoj ljubavni život i da li uopšte deliš takve stvari s njima?

"Žao mi je što nemam šta da delim (smeh), verovatno bi imali stav i mišljenje o tome. Oni žele da imam partnera, a bilo bi im i lakše jer ih ne bi grizla savest kad me ostave samu (smeh). Šalu na stranu, voleli bi da se ostvarim i na emotivnom planu."


Foto: Facebook

Znači, još se niko nije pojavio u tvom ljubavnom životu?

"Nije, ja te stvari ne bih mogla ni da sakrijem. Stalno me prate fotografi, pa im to ne bi promaklo, primetili bi ga i da ne izlazim iz kuće, a da on dolazi kod mene (smeh)."

Ceca Ražnatović: Od Deda Mraza želim Bred Pita u džaku!
Da li je neko uspeo da se osmeli da ti priđe na nastupu ili u restoranu?


"Ne, zato što je kod mene svaki minut isprogramiran. Jedini kontakt koji imam s publikom posle nastupa jeste slikanje s fanovima. Za to sam uvek raspoložena i nikome nisam rekla da ne mogu. Svom poslu prilazim profesionalno i kod mene nema prostora za takve situacije."

Gde onda možeš da upoznaš muškarca?


"To bih najpre mogla preko prijatelja, na nekim drugačijim dešavanjima."

Sigurno je bilo mnogo onih koji su ti se udvarali. Kako to rade? Verujem da im nije svejedno kad ispred sebe imaju Cecu Ražnatović.

"Pa kao i kod svih žena, krene se s lepim komplimentima. I onda je pitanje samo da li mi se sviđa ta osoba i da li mi prija ili ne."

Kažu da iz godine u godinu izgledaš sve lepše.

"Takvi komplimenti prijaju svakoj ženi. Prirodno je da starim, da se menjam, svima nam se menjaju i telo i lice. Važno je kakvi ste iznutra jer se to manifestuje spolja. Neko ko je pun mržnje i zlobe ne može da izgleda srećno, zadovoljno i pozitivno. Ja nisam neko ko mrzi, to ne umem i nisam sklona osveti. To je nešto najgore što može da zadesi čoveka jer ga to izjeda."

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Miloš Nadaždin

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>